Eenheidsbebouwing

Vastgesteld bouwkundig erfgoed van tot

De rechtsgeldigheid van dit aanduidingsobject is niet meer actueel.

Beschrijving

Stationsstraat nrs. 84-92. Eenheidsbebouwing van vijf huizen en rechts een "bural", volgens het kadaster van ca. 1938 en gebouwd in opdracht van de toenmalige opperwachtmeester Aelvoet. Hoogstwaarschijnlijk de vestiging van de voormalige rijkswachtkazerne wanneer de rijkswacht de kazerne langs de Hoogstraat in 1938 verlaat. Huizen van twee bouwlagen en twee traveeën in sp

Eenheidsbebouwing

Stationsstraat 84-92 (Oostrozebeke)
Eenheidsbebouwing van vijf huizen en rechts een "bural", volgens het kadaster van circa 1938 en gebouwd in opdracht van de toenmalige opperwachtmeester Aelvoet. Hoogstwaarschijnlijk de vestiging van de voormalige rijkswachtkazerne. Huizen van twee bouwlagen en twee traveeën in spiegelbeeld gebouwd en onder zadeldaken.

Wordt opgevolgd door

Eenheidsbebouwing