Historische hoeve Goed Ten Bruyele

De volgende adressen worden geacht niet vastgesteld te zijn omdat ze verbouwd of gesloopt zijn:

• Desselgemstraat 44 (Deerlijk)

Desselgemstraat nr. 44. Aan de straat gelegen historische hoeve z.g. "Goed Ten Bruyele", centrum van de gelijknamige heerlijkheid, die op haar beurt afhing van de Sint-Pietersabdij te Gent. Weergegeven op het landboek van Deerlijk (1747) opgemaakt door C. Steur. Op de Atlas der Buurtwegen (1849) vermeld als "Ferme Desandere" en met U-vormige opstelling bin

Desselgemstraat 44 (Deerlijk)
Desselgemstraat nr. 44. Aan de straat gelegen historische hoeve z.g. "<italic>Goed Ten Bruyele</italic>", centrum van de gelijknamige heerlijkheid, die op haar beurt afhing van de Sint-Pietersabdij te Gent. Weergegeven op het landboek van Deerlijk (1747) opgemaakt door C. Steur. Op de Atlas der Buurtwegen (1849) vermeld als "<italic>Ferme Desandere</italic>" en met U-vormige opstelling bin