Woonhuis

Beschrijving

Paanderstraat nr. 115/ Landegemstraat. Woonhuis minimaal opklimmende tot de eerste helft van de 19de eeuw, weergegeven op het primitief kadasterplan (ca. 1830). Net als nr. 117 eigendom van Ignatius Tijtgat, die aan de zuidzijde van de straat de "derde Paandermolen" opricht, een stenen graan- en oliewindmolen die in 1870 afgebroken wordt. In 1863 registreert het kadaster de

Woonhuis

Paanderstraat 115 (Meulebeke)
Paanderstraat nr. 115/ Landegemstraat. Woonhuis minimaal opklimmende tot de eerste helft van de 19de eeuw, weergegeven op het primitief kadasterplan (ca. 1830). Net als nr. 117 eigendom van Ignatius Tijtgat, die aan de zuidzijde van de straat de "<italic>derde Paandermolen</italic>" opricht, een stenen graan- en oliewindmolen die in 1870 afgebroken wordt. In 1863 registreert het kadaster de