Stedelijke begraafplaats

Beschrijving

Keidamstraat z.nr./ Krommewalstraat. Stedelijke begraafplaats, gelegen op de noordoostelijke hoek met de Krommewalstraat, aan de noordzijde tot tegen de Ringlaan aan. Aangelegd in 1828 ter vervanging van het middeleeuwse kerkhof omheen de Sint-Pieterskerk. Historiek. In overeenstemming met het keizerlijke decreet van Jozef II dat begraafplaatsen uit het stadscentrum wee

Keidamstraat zonder nummer (Tielt)
Keidamstraat z.nr./ Krommewalstraat. <italic>Stedelijke begraafplaats</italic>, gelegen op de noordoostelijke hoek met de Krommewalstraat, aan de noordzijde tot tegen de Ringlaan aan. Aangelegd in 1828 ter vervanging van het middeleeuwse kerkhof omheen de Sint-Pieterskerk. Historiek. In overeenstemming met het keizerlijke decreet van Jozef II dat begraafplaatsen uit het stadscentrum wee