Eenheidsbebouwing

Beschrijving

Grote Hulststraat nrs. 2-4. Restant van eenheidsbebouwing van vier eenlaagswoningen, opgetrokken volgens kadaster in 1903 op een groot terrein langsheen de westzijde van het "Kazernestraatje", voorheen de Sterrestraat, - huidige Steenstraat - in het kadaster aangeduid als "park" waar tevens een nutsgebouw gelegen is, in eigendom van bloemist Emiel Van Daele. Verankerde bak

Eenheidsbebouwing

Grote Hulststraat 2-4 (Tielt)
Grote Hulststraat nrs. 2-4. Restant van eenheidsbebouwing van vier eenlaagswoningen, opgetrokken volgens kadaster in 1903 op een groot terrein langsheen de westzijde van het "<italic>Kazernestraatje</italic>", voorheen de Sterrestraat, - huidige Steenstraat - in het kadaster aangeduid als "park" waar tevens een nutsgebouw gelegen is, in eigendom van bloemist Emiel Van Daele. Verankerde bak