Villa's Bonne Mère en Bon Père

Vastgesteld bouwkundig erfgoed van tot

De rechtsgeldigheid van dit aanduidingsobject is niet meer actueel.

Beschrijving

Koningslaan nrs. 63-65. Twee-onder-één-kapvilla, z.g. "Bonne Mère" en "Bon Père", gebouwd in 1931 n.o.v. architect H. Evers. Bakstenen gevels met art-decovormgeving; ondergrondse garages, bel-etage met loggia's aan voorgevel, hoog pannen mansardedak met uitspringende verdieping. GEMEENTELIJK ARCHIEF KNOKKE-HEIST, Knokke Bouwaanvragen, 1931, nr. 2145.

Koningslaan 63-65 (Knokke-Heist)
Twee-onder-één-kapvilla, "Bonne Mère" en "Bon Père", gebouwd in 1931 naar ontwerp van architect H. Evers. Bakstenen gevels met art-decovormgeving; ondergrondse garages, bel-etage met loggia's aan voorgevel, hoog pannen mansardedak met uitspringende verdieping.

Wordt opgevolgd door