Art-deco-getint handelspand

Beschrijving

Stationsstraat nr. 24/ Kapellestraat. Art decogetint handelspand op een driehoekig perceel, gelegen op de hoek van de Kapelle- met de Stationsstraat. Volgens het kadaster in gebruik genomen in 1935. Baksteenbouw bestaande uit een combinatie van rode en gele baksteen op een lage, arduinen plint afgedekt door een samengesteld schilddak met zwarte pannen. De hoektraveeën zijn ingenomen door

Winkel-woonhuis

Stationsstraat 24 (Oostkamp)
Art-decogetint handelspand op een driehoekig perceel, gelegen op de hoek van de Kapelle- met de Stationsstraat. Volgens het kadaster in gebruik genomen in 1935. Baksteenbouw bestaande uit een combinatie van rode en gele baksteen op een lage, arduinen plint afgedekt door een samengesteld schilddak met zwarte pannen.