Kasteelhoeve

Beschrijving

Kasteeldreef nr. 11/ Talieweg. Voormalige "KASTEELHOEVE" van het kasteel "Bulskampveld", cf. uithangbord op hoek met de Talieweg. Vrij imposante hoeve met hoger opgetrokken hoektravee, gebouwd in het tweede kwart van de 19de eeuw en deels herbouwd in de jaren 1940, bestaande uit een woonhuis (nok evenwijdig met de straat), een loodrecht op de straat georiënteerde stalling

Kasteelhoeve

Kasteeldreef 11 (Oostkamp)
Kasteeldreef nr. 11/ Talieweg. Voormalige "KASTEELHOEVE" van het kasteel "<italic>Bulskampveld</italic>", cf. uithangbord op hoek met de Talieweg. Vrij imposante hoeve met hoger opgetrokken hoektravee, gebouwd in het tweede kwart van de 19de eeuw en deels herbouwd in de jaren 1940, bestaande uit een woonhuis (nok evenwijdig met de straat), een loodrecht op de straat georiënteerde stalling