Handels- en appartementsgebouw in art-decostijl

Beschrijving

Kustlaan nr. 215. Handels- en appartementsgebouw in art-decostijl uit het interbellum. Witgeschilderde en deels gecementeerde baksteenbouw op natuurstenen plint gevat tussen verticaliserende lisenen. Linkertravee tussen lisenen doorgetrokken tot boven de kroonlijst onder driehoekige frontonbekroning. Licht gebogen doorlopende driezijdige erker op de bovenverdieping. Begane grond verbouwd tot win

Kustlaan 215 (Knokke-Heist)
Handels- en appartementsgebouw in art-decostijl uit het interbellum. Witgeschilderde en deels gecementeerde baksteenbouw op natuurstenen plint gevat tussen verticaliserende lisenen. Linkertravee tussen lisenen doorgetrokken tot boven de kroonlijst onder driehoekige frontonbekroning. Licht gebogen doorlopende driezijdige erker op de bovenverdieping. Begane grond verbouwd tot winkelpui.