Burgerhuis met bedrijfsgebouwen Chocolaterie Roger Carette Pralineur

Beschrijving

Beverenstraat nr. 21. Deels vrijstaande interbellumburgerwoning met achtergelegen bedrijfsgebouwen z.g. "Chocolaterie Roger Carette Pralineur". In oorsprong weverij, volgens de kadastrale gegevens opgericht in 1936 en bijhorende woning in 1939. Gele baksteenbouw op arduinen plint; pannen schilddak. Plastisch uitgewerkt gevelparement cf. de markante afgeronde hoekerker met

Beverenstraat 21 (Deerlijk)
Beverenstraat nr. 21. Deels vrijstaande interbellumburgerwoning met achtergelegen bedrijfsgebouwen z.g. "<italic>Chocolaterie Roger Carette Pralineur</italic>". In oorsprong weverij, volgens de kadastrale gegevens opgericht in 1936 en bijhorende woning in 1939. Gele baksteenbouw op arduinen plint; pannen schilddak. Plastisch uitgewerkt gevelparement cf. de markante afgeronde hoekerker met