Beschrijving

Nr. 7. Breedhuis met enkelhuisopstand van drie trav. en drie bouwl. onder zadeldak (Vlaamse pannen) + lagere trav. XVIII-uitzicht doch met oude XVI-elementen zoals de rechth. muuropeningen in doorlopende rechth. nissen met afgeschuinde dagkanten. Huidig uitzicht resultaat van consoliderende "Kunstige Herstelling" in 1994 n.o.v. architect P. Viérin (Brugge). Verankerde bakstenen beigebeschi

Sint-Annarei 7 (Brugge)
Huis met enkelhuisopstand van drie traveeën en drie bouwlagen onder zadeldak (Vlaamse pannen) + lagere traveeën 18de-eeuws uitzicht doch met oude 16de-eeuwse elementen zoals de rechthoekige muuropeningen in doorlopende rechthoekige nissen met afgeschuinde dagkanten. Huidig uitzicht resultaat van consoliderende "Kunstige Herstelling" in 1994 naar ontwerp van architect P. Viérin (Brugge).