Plastiekbedrijf Injextru Plastics

Beschrijving

Felix D'hoopstraat nr. 176. "Injextru Plastics", gerenommeerd Tielts plastiekbedrijf, opgericht in 1947 met vestiging vanaf 1953 op deze locatie. Historiek. Het pand waar het plastiekbedrijf zich vestigt, is in oorsprong een hoeve die opklimt tot minimaal de eerste helft van de 19de eeuw, cf. volume reeds weergegeven op het primitief kadasterplan (ca. 1830). In 1864 word

Felix D'Hoopstraat 176 (Tielt)
Tielts plastiekbedrijf, opgericht in 1947 met vestiging vanaf 1953 op deze locatie. Het pand waar het plastiekbedrijf zich vestigt, is in oorsprong een hoeve die opklimt tot minimaal de eerste helft van de 19de eeuw. Oorspronkelijk hoevegebouw, baksteenbouw met witgeschilderde beraping en zwartgeschilderde plint onder zadeldak.