Sokkelkapel

Vastgesteld bouwkundig erfgoed van tot

De rechtsgeldigheid van dit aanduidingsobject is niet meer actueel.

Beschrijving

Vroegere wegkapel toegewijd aan O.-L.-Vrouw op de hoek Hoek ter Hulst: in 1985 vervangen door een hedendaagse sokkelkapel met wit natuurstenen beeld van O.-L.-Vrouw met Kind in een modern beglaasd schrijn. Opgericht op de met baksteen geplaveide plek van de vroegere wegkapel waarvan de vroegere omtrek d.m.v. gemetste bloembakken en een lage bakstenen afsluiting wordt aangogeven. Ingemets

Sokkelkapel

Meerstraat (Oosterzele)
Vroegere wegkapel toegewijd aan Onze-Lieve-Vrouw, in 1985 vervangen door een hedendaagse sokkelkapel met wit natuurstenen beeld van Onze-Lieve-Vrouw met Kind in een modern glazen schrijn en opgericht op de met baksteen geplaveide plek van de vroegere wegkapel waarvan de vroegere omtrek door middel van gemetste bloembakken en een lage bakstenen afsluiting wordt aangegeven.

Wordt opgevolgd door

Sokkelkapel