Arbeiderswoning

Beschrijving

Veldmaarschalk Montgomerystraat nr. 128/Kasteelstraat. Arbeiderswoning volgens de kadastrale gegevens gebouwd in 1930 op grond die toebehoord aan Eugenie Piers de Raveschot, eigenares van het nabijgelegen z.g. Kasteel. Maakt deel uit van een reeks woningen die samen worden opgetrokken in de Kasteelstraat en Veldmaarschalk Montgomerystraat. Baksteenbouw onder pannen zadeldak. Typerende afg

Arbeiderswoning

Veldm. Montgomerystraat 128 (Kuurne)
Arbeiderswoning volgens de kadastrale gegevens gebouwd in 1930 op grond die toebehoord aan Eugenie Piers de Raveschot, eigenares van het nabijgelegen zogenaamde Kasteel. Maakt deel uit van een reeks woningen die samen worden opgetrokken in de Kasteelstraat en Veldmaarschalk Montgomerystraat. Baksteenbouw onder pannen zadeldak. Typerende afgeschuinde hoektravee gemarkeerd door korbelen.