Residenties Gavina, Stanhill, Neptunus en Noordster, met achterbouw

Beschrijving

Residentie "Gavina" zie opschrift boven de deur, gebouwd in 1947 naar ontwerp van architect B. Christiaens (Oostende). Appartementencomplex met souterrain, bel etage en vijf bouwlagen onder plat dak.

Is de omvattende vaststelling van

Appartementsgebouw Residentie Gavina met achterbouw

Albert I-Promenade 36 (Oostende)
Residentie Gavina, zie opschrift boven de deur, gebouwd in 1947 naar ontwerp van architect B. Christiaens. Appartementencomplex met souterrain, bel-etage en vijf bouwlagen onder plat dak.

Appartementsgebouw Residentie Santhill

Albert I-Promenade 33 (Oostende)
Residentie Santhill van de jaren 1950 in dezelfde bouwtrant als nummer 36 maar strakker uitgevoerd. Doorlopende gevelbrede gebogen erker met rechthoekige vensterregisters.

Appartementsgebouwen Residenties Neptunus en Noordster

Albert I-Promenade 37-38 (Oostende)
Residenties, respectievelijk zogenaamd NEPTUNUS en NOORDSTER van de jaren 1950 in dezelfde bouwtrant als nummer 36 maar strakker uitgevoerd. Doorlopende gevelbrede rechthoekige erker met ruime en omlopende vensterregisters.