Katholieke Hogeschool Brugge-Oostende

Gemeente Oostende
Straat Zeedijk
Locatie Zeedijk 101 (Oostende)
Alternatieve naam vzw Hoger Streven; Pensionaat Sacré-Coeur; De Kraal

Zeedijk 101, Oostende (West-Vlaanderen)

* Zeedijk nr. 100-101/ 17 Oktoberstraat. "<italic>Katholieke Hogeschool Brugge-Oostende</italic>", thans "<italic>vzw Hoger Streven</italic>", schoolcomplex op het bouwblok tussen de Zeedijk, de Troonstraat, de 17 Oktoberstraat en de Luikstraat en aan de overkant van de Troonstraat. Beschermd als monument bij M.B. van 19/02/2002, gewijzigd bij M.B; van 3/06/2002.In 1956 vestigt de hogesc

Beschrijving

* Zeedijk nr. 100-101/ 17 Oktoberstraat. "Katholieke Hogeschool Brugge-Oostende", thans "vzw Hoger Streven", schoolcomplex op het bouwblok tussen de Zeedijk, de Troonstraat, de 17 Oktoberstraat en de Luikstraat en aan de overkant van de Troonstraat. Beschermd als monument bij M.B. van 19/02/2002, gewijzigd bij M.B; van 3/06/2002.In 1956 vestigt de hogesc