Burgerwoning

Beschrijving

Zwevegemstraat nr. 35. Burgerwoning, vermoedelijk de directeurswoning van naastgelegen bedrijf, aan de straat afgezet door laag, vernieuwd bakstenen muurtje met ijzeren hekwerk.Dubbelhuis van rode baksteen verfraaid door het gebruik van gele baksteen en arduin. Rechthoekige muuropeningen onder ijzeren I-balken, deels vernieuwd schrijnwerk.Aansluitend bedrijfsgebouwen (links) van rode baks

Zwevegemstraat 35 (Zwevegem)
Burgerhuis aan de straat afgezet door laag, bakstenen muurtje met ijzeren hekwerk. Dubbelhuis van rode baksteen met gele baksteen en arduin en muuropeningen onder ijzeren I-balken.  Links aansluitend bedrijfsgebouwen van rode baksteen onder pannen sheddaken en beglaasde nis boven deuropening met beeld van Onze-Lieve-Vrouw.