Villa in cottagestijl

Beschrijving

Elisabetlaan nr. 90/ Fernand Severinpad. Hoekvilla in cottagestijl uit de eerste helft van de 20ste eeuw. Behouden oorspronkelijke materiaalverhoudingen cf. onbeschilderde bakstenen onderbouw met accenten in ander soort baksteen cf. o.m. erker, omlijstingen, plinten. Bepleisterde bovenbouw met pseudo-vakwerk waarvan aanzet regelmatig verspringt. Geïncorporeerde garage in zijgevel.

Elizabetlaan 90 (Knokke-Heist)
Hoekvilla in cottagestijl uit de eerste helft van de 20ste eeuw. Behouden oorspronkelijke materiaalverhoudingen zie onbeschilderde bakstenen onderbouw met accenten in ander soort baksteen zie onder meer erker, omlijstingen, plinten. Bepleisterde bovenbouw met pseudo-vakwerk waarvan aanzet regelmatig verspringt. Geïncorporeerde garage in zijgevel.