Hoekhuizen

Gemeente Geraardsbergen
Deelgemeente Geraardsbergen
Straat Karmelietenstraat
Locatie Karmelietenstraat 26, Karmelietenstraat 28, Karmelietenstraat 30, Karmelietenstraat 32, Karmelietenstraat 36 (Geraardsbergen)

Karmelietenstraat 36, Geraardsbergen (Oost-Vlaanderen)

Eclectisch getint rijhuis met drie verdiepingen onder een zadeldak geritmeerd door getrapte dakvensters, uit begin 19de eeuw.

Stadswoningen

Karmelietenstraat 26-32, Geraardsbergen (Oost-Vlaanderen)

Eclectisch getinte hoekhuizen met afgesnuite hoek en rijhuizen met drie verdiepingen onder een zadeldak geritmeerd door getrapte dakvensters, uit begin 19de eeuw.

Beschrijving

Eclectisch getinte hoekhuizen met afgesnuite hoek (nummers 26, 28) en rijhuizen (nummers 30, 32, 36) met drie verdiepingen onder een zadeldak geritmeerd door getrapte dakvensters, uit begin 19de eeuw.