Stadswoningen

Vastgesteld bouwkundig erfgoed van tot

De rechtsgeldigheid van dit aanduidingsobject is niet meer actueel.

Beschrijving

Rijhuizen van twee (nummer 18) en drie traveeën (nummers 16, 61) met twee (nummers 18, 61), twee en een halve (nummer 16) verdiepingen onder zadel- (nummers 16, 18) of mansardedak met twee dakkapellen (nummer 61).

Is de omvattende vaststelling van

Stadswoning

Nieuwstraat 16 (Geraardsbergen)
Rijhuis van twee traveeën met twee verdiepingen onder zadeldak. Lijstgevel bekleed met gekleurde geglazuurde tegels uit het eerste kwart van de 20ste eeuw.

Stadswoning

Nieuwstraat 61 (Geraardsbergen)
Rijhuis van drie traveeën met twee verdiepingen onder mansardedak met twee dakkapellen. Lijstgevel bekleed met gekleurde geglazuurde tegels uit het eerste kwart van de 20ste eeuw.

Stadswoning

Nieuwstraat 14 (Geraardsbergen)
Rijhuis van drie traveeën met twee en een halve verdieping onder zadeldak. Lijstgevel bekleed met gekleurde geglazuurde tegels uit het eerste kwart van de 20ste eeuw.