Cottage Les Grillons

Beschrijving

Reigersstraat nr. 7. Z.g. "LES GRILLONS". Cottage, heropgebouwd in jaren 1920 naar ontwerp van F. Roussel (Westende) cf. signatuur; souterrain waarboven twee bouwlagen onder pseudo-mansardedak waarin twee dakkapellen onder plat dak. Arduinen onderbouw en bordes met houten balustrade; met schijnvoegen gecementeerd en witbeschilderd gevelparement; leien voor bedaking en beschieting borstweri

Reigerslaan 7 (Middelkerke)
Cottage, heropgebouwd in jaren 1920 naar ontwerp van F. Roussel; souterrain waarboven twee bouwlagen onder pseudomansardedak waarin twee dakkapellen onder plat dak. Arduinen onderbouw en bordes met houten balustrade. Centrale afgeronde en doorlopende erker; bekronend dakvenster onder kort en licht ingesnoerd schilddak.