Beschrijving

Aan de straat gelegen hoeve uit de tweede helft van de 19de eeuw met lage losstaande bestanddelen rond deels verhard erf. Ten noorden van het erf, naar de straat georiënteerd geelbakstenen boerenhuis onder zadeldak van 1869 cf. ankers in linker zijgevel, met links twee opkamertraveeën. Bewaard schrijnwerk en links bovenaan klein Mariakapelletje. Haaks op de op

Oostvleterenstraat 18 (Lo-Reninge)
Hoeve uit de tweede helft van de 19de eeuw met lage losse bestanddelen rond deels verhard erf. Geelbakstenen boerenhuis onder zadeldak van 1869 met klein Mariakapelletje. Haaks op de opkamer, getransformeerd bakhuis. Gedeeltelijk versteende dwarsschuur met geïntegreerde stal en wagenkot met stijl- en regelwerk met beschilderde horizontale plankenbeschieting.