Beschrijving

Nr. 29. Hoeve met losse bestanddelen, U-vormig`opgesteld rondom een geasfalteerd erf met siertuin te midden. Ten N. O., achter de stalvleugel, drenkplaats en vaalt. Ten N.W. van het erf, boerenhuis van het langgestrekte type van een aanleunend stalgedeelte l . onder lager zadeldak + een woongedeelte van vijf trav. en twee opkamertrav. r. onder verlaagd zadeldak (mechanische pannen). Jaarankers 1

Woestenstraat 36 (Vleteren)
Hoeve met losse bestanddelen, U-vormig`opgesteld rondom een geasfalteerd erf met siertuin te midden. Ten noordoosten, achter de stalvleugel, drenkplaats en vaalt. Ten noordwesten van het erf, boerenhuis van het langgestrekte type van een aanleunend stalgedeelte links onder lager zadeldak + een woongedeelte van vijf traveeën en twee opkamertraveeën rechts onder verlaagd zadeldak (mechanische pannen). Jaarankers 1757 in linker zijgevel, doch sterk aangepast.