Drie devotiestaties voor Sint-Arnoldus

Beschrijving

Limburg an der Lahnpark z.nr. Drie arduinen devotiestaties voor St.-Arnoldus op bakstenen sokkel n.o.v. prof. Schmidt in de jaren 1950. In reliëf drie scènes uit het leven van de heilige Arnoldus: zijn vredesopdracht in Vlaanderen, de stichting van de St.-Pietersabdij en de schenking van de kerk, en zijn overlijden in 1087. Sint-Arnoldus en de Sint-Pietersabdij te Oudenburg 1084- 1984, tentoonst

Devotiestaties voor Sint-Arnoldus

Marktstraat 25 (Oudenburg)
Drie arduinen devotiestaties voor Sint-Arnoldus op bakstenen sokkel naar ontwerp van prof. Schmidt in de jaren 1950. In reliëf drie scènes uit het leven van de heilige Arnoldus: zijn vredesopdracht in Vlaanderen, de stichting van de Sint-Pietersabdij en de schenking van de kerk, en zijn overlijden in 1087.