Gedenkstenen van monument De Roggevlerke

Beschrijving

St George's Day-wandeling z.nr. Twee gedenkstenen, onderdeel van het voormalige monument "De Roggevlerke" van Paul Goethals dat in 1957 naar aanleiding van het 50-jarig bestaan van de haven, geplaatst werd op het toenmalige Posterijenplein (aan het begin van de huidige Baron de Maerelaan). Het illustreert de harde geschiedenis van de haven. Naar aanleiding van de uitbreidingswerken van de

St George's day-wandeling (Brugge)
Gedenkstenen, onderdeel van het voormalige monument "De Roggevlerke" van Paul Goethals dat in 1957 naar aanleiding van het 50-jarig bestaan van de haven, geplaatst werd op het toenmalige Posterijenplein (aan het begin van de huidige Baron de Maerelaan). Het illustreert de harde geschiedenis van de haven. Naar aanleiding van de uitbreidingswerken van de Voorhaven circa 1970, na enkele omzwervingen, deels verplaatst naar huidige locatie.