Hoeve Hof Vaguebak en kapelletje

Beschrijving

Nr. 5. Z.g. "Hof Vaguebak". Voormalige hoeve met losse, lage bestanddelen, opgesteld rondom een deels verhard erf met witgekalkt konisch hondehok voor het boerenhuis. Omringende weiden afgezet d.m.v. van doornhaag ten O. en ten W. Ten Z., W., en N., omwalling afgezet met populieren en wilgen. Geasfalteerde erfoprit aan straatzijde toegankelijk via houten houten hek; r., geflankeerd door linde en

Hof Vaguebak en kapelletje

Hogebrugstraat 7, 7A (Vleteren)
Hoeve met losse, lage bestanddelen, opgesteld rondom een deels verhard erf met witgekalkt conisch hondenhok voor het boerenhuis. Omringende weiden afgezet door middel van van doornhaag ten oosten en ten westen. Ten zuiden, westen en noorden omwalling afgezet met populieren en wilgen. Geasfalteerde erfoprit aan straatzijde toegankelijk via houten houten hek; rechts, geflankeerd door linde en bakstenen hekpijler, waarboven arduinen dekblad en bolvormige bekroning.