Villa Bonnie

Beschrijving

Villapad nr. 6. Z.g. "Bonnie", villa in art-deco- en modernistische stijl van 1935 naar ontwerp van architect M. Collet, op hoger gelegen terrein en afgeschermd door wilde begroeiing. De garage bevindt zich op straatniveau en van daaruit leiden trappen naar de woning. Typerende behouden oorspronkelijke materiaalverhoudingen cf. o.m. volledig bepleisterde baksteenbouw op zwartgeschilderde plint.

Villa Bonnie

Villapad 6 (Knokke-Heist)
Villa in art-deco- en modernistische stijl van 1935 naar ontwerp van architect Marcel Collet, op hoger gelegen terrein en afgeschermd door wilde begroeiing. De garage bevindt zich op straatniveau en van daaruit leiden trappen naar de woning. Typerende behouden oorspronkelijke materiaalverhoudingen zie onder meer volledig bepleisterde baksteenbouw op zwartgeschilderde plint. Tuinmuur met buisleuning.