Winkelhuis

Beschrijving

Aartshertogstraat nr. 30. Onderkelderd winkelwoonhuis van drie traveeën en drie bouwlagen onder zadeldak. Verhoogde gele bakstenen lijstgevel (cf. bouwnaad in zijpuntgevel) met art-decovormgeving, vnl. wat betreft de witgeschilderde, gecementeerde pui met in typerende belettering: "LAINES DE TOUS PAYS". Etalage met horizontaal verdeelde bovenlichten en afgeronde hoeken naar de dieperligg

Winkel-woonhuis

Aartshertogstraat 30 (Oostende)
Onderkelderd winkel-woonhuis van drie traveeën en drie bouwlagen onder zadeldak. Verhoogde gele bakstenen lijstgevel (zie bouwnaad in zijpuntgevel) met art-decovormgeving, voornamelijk wat betreft de witgeschilderde, gecementeerde pui met in typerende belettering: "LAINES DE TOUS PAYS". Etalage met horizontaal verdeelde bovenlichten en afgeronde hoeken naar de dieperliggende deur toe.