Villa van 1937

Beschrijving

Opvallende woning van gele baksteen op bruine plint, combinatie van lijst- en puntgevel. Beboomde tuin, aan de straat afgezet door laag muurtje van gele en rode baksteen. Ten noorden, bewaarde tuinmuur.

Villa

Trekweg 14 (Zwevegem)
Opvallende woning van gele baksteen op bruine plint, combinatie van lijst- en puntgevel. Villa van 1937, architectuur beïnvloed door de art deco met beboomde tuin, aan de straat afgezet door laag muurtje van gele en rode baksteen en een bewaarde tuinmuur van rode baksteen. Opvallende woning van gele baksteen op bruine plint, combinatie van lijst- en puntgevel. Architectuur beïnvloed door de art deco zie in- en uitspringende delen en muurvlakken en de verschillende erkers. Decoratief uitgewerkt portaal uitlopend in halfronde loggia.