Beschrijving

Nr. 10. Diephuis van vier trav.en drie bouwl. onder zadeldak (Vlaamse pannen), met oude kern waarvan, buiten dakhelling, voorts geen zichtbare sporen. Empire-getinte gedecapeerde lijstgevel uit XIX a. Begane grond begrensd door pilasters met versierd kapiteel. Rondboogvensters met booglijst op imposten op twee bouwl. Bovenste vensters rechth.; breed hoofdgestel met gelede architraaf, onv

Korenmarkt 11 (Gent)
Diephuis van vier travee├źn en drie bouwlagen onder zadeldak (Vlaamse pannen), met oude kern waarvan, buiten dakhelling, voorts geen zichtbare sporen. Empire-getinte gedecapeerde lijstgevel uit het eerste kwart van de 19de eeuw.