Hoeve bestaande uit losse bestanddelen

Beschrijving

Fortstraat nr. 25. Hoeve bestaande uit losse bestanddelen. Baksteenbouw onder pannen zadeldaken. Het woonhuis, met 18de-eeuwse kern, is sterk verbouwd in 1868. Verankerde baksteenbouw met bepleisterde en witbeschilderde lijstgevels. Woonkamer voorzien van schouw opgetrokken in gesinterde baksteen. Vloer met gebakken rood-zwarte tegels. Deels onderkelderd met kelder voorzien van tongewelf e

Fortstraat 25 (Brugge)
Baksteenbouw onder pannen zadeldaken. Het woonhuis, met 18de-eeuwse kern, is sterk verbouwd in 1868. Verankerde baksteenbouw met bepleisterde en witbeschilderde lijstgevels. Woonkamer voorzien van schouw opgetrokken in gesinterde baksteen. Vloer met gebakken rood-zwarte tegels. Deels onderkelderd met kelder voorzien van tongewelf en vloer met rode plavuizen.