Samenstel van twee arbeidershuizen

Beschrijving

Michel Vandewielestraat nrs. 19-21. Samenstel van twee arbeiderswoningen, opslagruimte en vroegere fabrieksgebouwen. Baksteenbouw met achtereenvolgens twee arbeiderswoningen in spiegelbeeldschema met licht getoogde muuropeningen; opslagruimte gekenmerkt door twee poorten onder ijzeren latei en tenslotte fabrieksgebouw getypeerd door stompe puntgevel met poort onder ijzeren latei waarbove

Samenstel van arbeiderswoningen, magazijn en nijverheidsgebouwen

Michel Vandewielestraat 19-21 (Kortrijk)
Samenstel van twee arbeiderswoningen, opslagruimte en vroegere fabrieksgebouwen. Baksteenbouw met achtereenvolgens twee arbeiderswoningen in spiegelbeeldschema met licht getoogde muuropeningen; opslagruimte gekenmerkt door twee poorten onder ijzeren latei en tenslotte fabrieksgebouw getypeerd door stompe puntgevel.