Vastgesteld bouwkundig erfgoed van tot

De rechtsgeldigheid van dit aanduidingsobject is niet meer actueel.

Beschrijving

Alleenstaand dorpshuis met voortuin met grote beuk, afgesloten door een nieuw laag bakstenen muurtje, gebouwd begin 20ste eeuw door de directeur van de op de hoek met Nederbosstraat gelegen en thans grotendeels verbouwde voormalige stoommelkerij Sint-Jozef, later ook bloemisterij.

Plaanstraat 26 (Nazareth)
Alleenstaande dorpswoning met voortuin met grote beuk, gebouwd begin 20ste eeuw door de directeur van de nabij gelegen maar en grotendeels verbouwde stoommelkerij Sint-Jozef. Dubbelbuis van drie traveeën en twee bouwlagen onder zadeldak. Rechts van het woonhuis, aan de straat palende dienstgebouwen en tot garage aangepaste schuur met erachter aangebouwde watertoren van bloemisterij en verderop een ronde schoorsteen.

Wordt opgevolgd door