Hoeve Sunny Hill

Beschrijving

Vinkestraat nr. 31. Hoeve z.g. "Sunny Hill", cf. naambord. Dieper in gelegen hoeve met lange oostelijke erfoprit. Losse bakstenen bestanddelen onder pannen zadeldaken gegroepeerd rondom gekiezeld erf. Ten zuiden boerenhuis uit de jaren 1950. Dubbelhuis met lijstgevel doorbroken door puntgevel. Rechthoekige vensteropeningen in omlijsting. Rondboogdeur. Muurnisje van witte b

Hoeve Sunny Hill

Vinkestraat 31 (Zwevegem)
Dieper in gelegen hoeve met erfoprit en losse bakstenen bestanddelen onder pannen zadeldaken gegroepeerd rondom gekiezeld erf. Boerenwoning uit de jaren 1950, dubbelhuis met lijstgevel doorbroken door puntgevel. Zijgevel met muurnisje. Dwarsschuur uit het begin van de 20ste eeuw met wagenhuis. Stalvleugels en voorliggende verdiepte mestvaalt.