Hoekhuis

Beschrijving

Nr. 12/ Huidevettersstraat. Hoekpand van 1930 n.o.v. F. Vanhee (Roeselare); vier trav. + een afgeschuinde hoektrav. + twee trav. en twee bouwl. onder afgesnuite bedaking. Parement van rode sierbaksteen op arduinen plint met gebruik van gele baksteen voor banden en versieringen met dambordmotief; accentuerend gebruik van arduin voor lateien en hoekblokken van de vensters. L.venstertrav. naast poo

Hoekhuis

Motestraat 12 (Roeselare)
Hoekpand van 1930 naar ontwerp van F. Vanhee; vier traveeën + een afgeschuinde hoektravee + twee traveeën en twee bouwlagen onder afgesnuite bedaking. Parement van rode sierbaksteen op arduinen plint met gebruik van gele baksteen voor banden en versieringen met dambordmotief; accentuerend gebruik van arduin voor lateien en hoekblokken van de vensters. Fraai houtwerk voor de poort met bovenlicht.