Beschrijving

Nr. 23-25. Burgerwoning uit de jaren 1920, met oudere kern van één bouwl., cf. bouwnaad. Dubbelhuis van twee bouwl. en vijf trav. + l. twee trav. voor dienstwoning onder pannen zadeldak (n // straat). Parement van gele baksteen, verfraaid met granito en arduin voor o.m. sokkel. Lijstgevel met zware kroonlijst op modillons, onderbroken door twee vensterrisalieten van de bovenverd. opgevat als sch

Vijfwegenstraat 23-25 (Izegem)
Burgerwoning uit de jaren 1920, met oudere kern van één bouwlaag, zie bouwnaad. Dubbelhuis van twee bouwlagen en vijf traveeën + links twee traveeën voor dienstwoning onder pannen zadeldak (nok parallel aan de straat). Parement van gele baksteen, verfraaid met granito en arduin voor onder meer sokkel.