Drie interbellumhoekappartementsgebouwen

Vastgesteld bouwkundig erfgoed van tot

De rechtsgeldigheid van dit aanduidingsobject is niet meer actueel.

Beschrijving

de Limburg Stirumstraat nrs. 10/ L. Dujardinstraat, 30/ Mametstraat en 32-34/ Mametstraat. Drie interbellumhoekpanden met vormgeving die zich aanpast aan ligging: afgeschuinde hoektraveeën. Nr. 10, bakstenen gevels met uitgesproken art-decovormgeving. Nr. 30, sober modernistisch gebouw van vier bouwlagen gesigneerd door architect Rob. Laporte (Blankenberge) en aannemer G. Vande Walle (Blankenber

Hoekappartementsgebouwen uit het interbellum

de Limburg Stirumstraat 10, 30-34 (Blankenberge)
Drie interbellumhoekpanden met vormgeving die zich aanpast aan ligging: afgeschuinde hoektraveeën. Nummer 10, bakstenen gevels met uitgesproken art-decovormgeving. Nummer 30, sober modernistisch gebouw van vier bouwlagen gesigneerd door architect Rob. Laporte (Blankenberge) en aannemer G. Vande Walle (Blankenberge). Nummer 32-34, modernistisch appartementsgebouw bekleed met gele tegels door "Edm. Vander Cruysse Bezettingen".

Wordt opgevolgd door