Villa in omhaagde tuin

Beschrijving

Lindenlaan nr. 25. Villa in omhaagde tuin, gebouwd in 1965 naar ontwerp van architect Carlos Coussée (Roeselare). Witgeschilderde baksteenbouw met grote eenlaagse onderbouw en kleine bovenbouw, beide met platte bedaking voorzien van licht uitkragende, doorgetrokken vlakke gootlijst, als korte luifel aan de inkom. In het terrein ingewerkte garage. Langs de straatzijde, blinde gevelvlakken,

Lindenlaan 25 (Tielt)
Villa in omhaagde tuin, gebouwd in 1965 naar ontwerp van architect Carlos Coussée (Roeselare). Witgeschilderde baksteenbouw met grote eenlaagse onderbouw en kleine bovenbouw, beide met platte bedaking voorzien van licht uitkragende, doorgetrokken vlakke gootlijst, als korte luifel aan de inkom. In het terrein ingewerkte garage. Langs de straatzijde, blinde gevelvlakken, opengewerkt aan de achterzijde en aan de hoofdinkom.