Beschrijving

★ Nr. 34. Dubbelhuis van vier trav. en twee bouwl. onder zadeldak (n ⊥ straat, Vlaamse pannen). XVI-pand met behouden, weliswaar bepleisterde balklagen en dakconstructie bestaande uit vijf dubbele schaargebinten. "Kunstige Herstelling" in 1932 n.o.v. architect M. Vermeersch (Brugge) op basis van sporen. Huidige ordonnantie van de begane grond resultaat van de verbouwing van de XIX-deur en

Molenmeers 34-36 (Brugge)
Dubbelhuis van vier traveeën en twee bouwlagen onder zadeldak (nok loodrecht op de straat, Vlaamse pannen). 16de-eeuws pand met behouden, weliswaar bepleisterde balklagen en dakconstructie bestaande uit vijf dubbele schaargebinten. "Kunstige Herstelling" in 1932 naar ontwerp van architect M. Vermeersch (Brugge) op basis van sporen. Huidige ordonnantie van de begane grond resultaat van de verbouwing van de 19de-eeuwse deur en vensters.