Kerkhofmuur

Beschrijving

* Zannekinstraat nr. 16. Kerkhofmuur met ringen en kettingen, gelegen binnen het beschermd landschap van de Oudlandpolders van Lampernisse (M.B. van 30.01.2002, ook te Alveringem en Veurne). Na de Eerste Wereldoorlog naar vooroorlogs model heropgebouwd (cf. archief Dienst der Verwoeste Gewesten: plannen wederopbouw).Deze recent hervoegde muur herinnert aan

Kerkhofmuur

Zannekinstraat 16 (Diksmuide)
* Zannekinstraat nr. 16. <italic>Kerkhofmuur</italic> met ringen en kettingen, gelegen binnen het beschermd landschap van de <italic>Oudlandpolders van Lampernisse</italic> (M.B. van 30.01.2002, ook te Alveringem en Veurne). Na de Eerste Wereldoorlog naar vooroorlogs model heropgebouwd (cf. archief Dienst der Verwoeste Gewesten: plannen wederopbouw).Deze recent hervoegde muur herinnert aan