Villa Saint-Georges

Beschrijving

Imposant landhuis, zogenaamd "Villa Saint-Georges" of ook wel "Villa Joire" (naar de naam van de bouwheer). Samen met de naast gelegen conciërgewoning (nummer 25) en de paardenstallingen (nummer 21) is de villa beschermd als monument bij M.B. van 15/04/2004.

Domein Saint-Georges

Felix Verhaeghestraat 21, 25, 27 (Waregem)

Conciërgewoning

Felix Verhaeghestraat 25 (Waregem)
Conciërgewoning van het naastgelegen landhuis (nummer 27). Samen met de villa en de paardenstallingen (nummer 21) is de conciërgewoonst beschermd als monument bij M.B. van 15/04/2004.

Paardenstallen

Felix Verhaeghestraat 21 (Waregem)
Paardenstallen bij het naastgelegen landhuis. Samen met de villa en de conciërgewoning zijn de stallingen beschermd als monument bij M.B. van 15/04/2004.