Beschrijving

Burggraaf vande Vyverelaan nr. 34. Woonhuis gelegen op de hoek van een van de zijstraatjes, volgens kadaster gebouwd in 1871 voor Fredericus Boone, apotheker uit Tielt. In 1896 uitgebreid met bijgebouw aan westzijde door burgemeester Jan Boone. Decoratief gevelparement aangebracht in 1928, cf. inscriptie boven inkom in zuidpuntgevel, uitgevoerd door "GR DEFAUW PLAFONNEURS THIELT" cf. signe

Burggraaf Vande Vyverelaan 34 (Tielt)
Woonhuis gelegen op de hoek van een van de zijstraatjes, volgens kadaster gebouwd in 1871 voor Fredericus Boone, apotheker uit Tielt. In 1896 uitgebreid met bijgebouw aan westzijde door burgemeester Jan Boone. Decoratief gevelparement aangebracht in 1928, zie inscriptie boven inkom in zuidpuntgevel, uitgevoerd door "GR DEFAUW PLAFONNEURS THIELT" zie signering rechts in plint van oostgevel. Verder loods en bewaarkelder.