Hoeve met losstaande bestanddelen

Beschrijving

Stientjesstraat nr. 21. Dieper in gelegen hoeve met 19de-eeuws uitzicht, bestaande uit losstaande gewitte bakstenen bestanddelen onder zadeldaken (pannen of golfplaten), gegroepeerd rond een bekiezeld en beboomd erf. Hoeve nog niet afgebeeld op historische kaarten.Westelijke erfoprit aangeduid door populieren, ten noorden het woonhuis en ten oosten de schuur. Nieuwe bedrijfsgebouwen en st

Stientjesstraat 21 (Anzegem)
Dieper in gelegen hoeve met 19de-eeuws uitzicht, bestaande uit losstaande gewitte bakstenen bestanddelen onder zadeldaken (pannen of golfplaten), gegroepeerd rond een bekiezeld en beboomd erf. Hoeve nog niet afgebeeld op historische kaarten. Woonhuis van tien traveeën, rechthoekige muuropeningen met deels bewaard houtwerk. Schuur, voorheen dubbele dwarsschuur.