Beschrijving

Nr. 3. Achterin liggend dubbelhuisje van drie trav. en twee bouwl. met schilddak (Vlaamse pannen), vermoedelijk aangepaste oude kern. Bepleisterde en beschilderde lijstgevel met rechth. muuropeningen met tot kordon verbonden lekdrempels. Achtergevel met sporen van gotische bogen van de in 1581 gesloopte St.-Veerlekerk (XIII). Zijgevel en haakse aanbouw uitziend op de Leie en palend aan z

Kleine Vismarkt 3 (Gent)
Achterin liggend dubbelhuisje van drie travee├źn en twee bouwlagen met schilddak (Vlaamse pannen), vermoedelijk aangepaste oude kern. Bepleisterde en beschilderde lijstgevel met rechthoekige muuropeningen met tot kordon verbonden lekdrempels. Achtergevel met sporen van gotische bogen van de in 1581 gesloopte Sint-Veerlekerk (13de eeuw).