Vastgesteld bouwkundig erfgoed van tot

De rechtsgeldigheid van dit aanduidingsobject is niet meer actueel.

Beschrijving

Kalbergstraat nr. 29. Halfvrijstaand dubbelhuis met voortuin, volgens het kadaster opgetrokken ca. 1930 ter vervanging van een oudere woning. Verankerde bruine baksteenbouw van twee bouwlagen en drie traveeën onder zadeldak (mechanische pannen). Roodbakstenen lijstgevel boven een arduinen plint en witte bakstenen voor de doorlopende banden en tandlijst onder de dakgoot. Korfboogvormige muu

Kalbergstraat 29 (Oostrozebeke)
Halfvrijstaand dubbelhuis met voortuin, volgens het kadaster opgetrokken circa 1930 ter vervanging van een oudere woning. Verankerde bruine baksteenbouw van twee bouwlagen en drie traveeën onder zadeldak (mechanische pannen). Roodbakstenen lijstgevel boven een arduinen plint en witte bakstenen voor de doorlopende banden en tandlijst onder de dakgoot.