Villa

Beschrijving

Felix D'hoopstraat nr. 125. Vrijstaande villa in grote omgevende tuin, afgescheiden van de straat door haag. Gebouwd in 1963 naar ontwerp van architect Etienne Vander Plaetsen (Tielt). Witgeschilderd bakstenen volume met zwartgeschilderde plint, getypeerd door afhellende leien bedaking, doorgetrokken over vooruitgeschoven autobergplaats aan de straatzijde, breed schoorsteenvolume rechts en

Villa

Felix D'Hoopstraat 125 (Tielt)
Vrijstaande villa in grote omgevende tuin, afgescheiden van de straat door haag. Gebouwd in 1963 naar ontwerp van architect Etienne Vander Plaetsen (Tielt). Bakstenen volume, getypeerd door afhellende leien bedaking, doorgetrokken over vooruitgeschoven autobergplaats aan de straatzijde. Aan oostzijde, witgeschilderde bakstenen tuinmuur in het verlengde van de woning.