Burgerhuis met stal

Straat Grotebeerstraat
Locatie Grotebeerstraat 26 (Antwerpen)

Burgerhuis met stal

Grotebeerstraat 26, Antwerpen (Antwerpen)

Architect Albert Arnou diende in 1884 twee bouwdossiers in voor de bouw van een burgerhuis met een achterliggende stal in naam van de Naamlooze Bouwmaatschappij van het Oosten van Antwerpen, de bouwmaatschappij die de ontwikkeling van Zurenborg tot doel had.

Beschrijving

Architect Albert Arnou diende in 1884 twee bouwdossiers in voor de bouw van een burgerhuis met een achterliggende stal in naam van de "Naamlooze Bouwmaatschappij van het Oosten van Antwerpen", de bouwmaatschappij die de ontwikkeling van Zurenborg tot doel had.