Reeks sociale woonhuizen

Gemeente Ronse
Deelgemeente Ronse
Straat Broeke, Jacob van Arteveldestraat
Locatie Broeke 40, Broeke 42, Broeke 44, Broeke 46, Broeke 48, Broeke 50, Broeke 52, Broeke 54, Broeke 56, Broeke 58, Broeke 60, Broeke 62, Broeke 68, Broeke 70, Broeke 72, Broeke 74, Broeke 76, Broeke 78, Jacob van Arteveldestraat 1, Jacob van Arteveldestraat 10, Jacob van Arteveldestraat 11, Jacob van Arteveldestraat 12, Jacob van Arteveldestraat 13, Jacob van Arteveldestraat 14, Jacob van Arteveldestraat 15, Jacob van Arteveldestraat 16, Jacob van Arteveldestraat 17, Jacob van Arteveldestraat 18, Jacob van Arteveldestraat 19, Jacob van Arteveldestraat 2, Jacob van Arteveldestraat 20, Jacob van Arteveldestraat 21, Jacob van Arteveldestraat 22, Jacob van Arteveldestraat 23, Jacob van Arteveldestraat 24, Jacob van Arteveldestraat 3, Jacob van Arteveldestraat 4, Jacob van Arteveldestraat 5, Jacob van Arteveldestraat 6, Jacob van Arteveldestraat 7, Jacob van Arteveldestraat 8, Jacob van Arteveldestraat 9 (Ronse)

Reeks sociale woningen

Broeke 40-62, 68-78, Jacob van Arteveldestraat 1-23, 2-24, Ronse (Oost-Vlaanderen)

Eerste sociale woonwijk gebouwd door de in 1922 opgerichte bouwmaatschappij "S.C. Le Nouveau Foyer Renaisien" in 1923 naar ontwerp van architect R. Cordier.