Stadswoningen

Besluit tot vaststelling van de inventaris bouwkundig erfgoed in de provincie Antwerpen

Beschrijving

Tot het eerste kwart van de 20ste eeuw opklimmende over het algemeen halfvrijstaande enkel- en dubbelhuizen van twee of drie traveeën en één of twee bouwlagen onder een zadel- of pseudo-mansardedak (nok parallel aan de straat, pannen of kunstleien).

Is de omvattende vaststelling van

Stadswoning

De Valken 33 (Arendonk)
Tot het eerste kwart van de 20ste eeuw opklimmend enkelhuis van twee en twee bouwlagen onder een zadeldak (nok parallel aan de straat, pannen).

Stadswoning

De Valken 54 (Arendonk)
Tot het eerste kwart van de 20ste eeuw opklimmend enkelhuis van twee traveeën en twee bouwlagen onder een pseudo-mansardedak (nok parallel aan de straat, kunstleien).

Stadswoningen

De Valken 39 (Arendonk)
Tot het eerste kwart van de 20ste eeuw opklimmend samenstel van een enkel- en een dubbelhuis van twee en drie traveeën en één bouwlaag onder een zadeldak (nok parallel aan de straat, pannen).