Beschrijving

Hoeve met losstaande bestanddelen, uit de 19de eeuw. Gelegen aan de straat, met gebouwen onder zadeldaken (Vlaamse pannen) gegroepeerd rondom het rechthoekig erf. Een haag omringt de achter het woonhuis gelegen boomgaard.

Ten zuidwesten, woonhuis met stal (nok loodrecht op de straat) van zes traveeën. Stijl- en regelwerk met beschilderde, bakstenen vullingen en timmer op bakstenen stoel. Negen stijlen, twee regels en wandplaatschoren in de tweede en vierde travee. Twee vensters, twee deuren en een zolderluik boven de staldeur. Golfplaten beschieting der rechterzijde.

Ten noordoosten, dwarsschuur van drie traveeën. Leembouw op hoge bakstenen stoel. Een aangebouwde travee onder lessenaarsdak tegen elk der zijgevels. Vrij recente, bakstenen varkensstal ten noordwesten.